Δικαστικές περιπέτειες για τα κεφάλια του Ομίλου Μαρινόπουλου
Προκαταρκτική εξέταση ξεκίνησε και με την ιδιότητα του υπόπτου για την τέλεση του κακουργήματος της απάτης έδωσαν κατάθεση οι Λεωνίδας Μαρινόπουλος και Γιάννης Παντολέων του Ομίλου Μαρινόπουλου.
Στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης που διενεργείται, ελέγχονται αναφορικά με τις κινήσεις της «Μαρινόπουλος» λίγο πριν την κατάθεση αίτησης για υπαγωγή στο άρθρο 99.
Ζητούμενο είναι να διαλευκανθεί πώς προμηθευτές που είχαν διακόψει τη συνεργασία τους με την αλυσίδα των σούπερ μάρκετ, επανεκκίνησαν τις δοσοληψίες λίγες εβδομάδες πριν την κατάθεση αίτησης από τη "Μαρινόπουλος" για υπαγωγή στο άρθρο 99.
Η προκαταρκτική έρευνα ξεκίνησε μετά από μήνυση προμηθεύτριας εταιρείας, η οποία υποστηρίζει ότι παραπλανήθηκε από τη διοίκηση της «Μαρινόπουλος», με αποτέλεσμα να υποστεί μεγάλη ζημία.



















