Ο διαιτητής αποχώρησε από το γήπεδο για ν' αλλάξει στολή
Το μεσσαπιώτικο ντέρμπι του περ. Σαββάτου για το πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΕ ανάμεσα στον Ηρακλή Ψαχνών και τη Μακρυκάπα βρήκε νικητές τους "πράσινους" με σκορ 4-1 (ΕΔΩ).
Κατά τη διάρκεια του ματς όμως, συνέβη κάτι που δεν το βλέπουμε συχνά πυκνά στα γήπεδα.
Ο διαιτητής της αναμέτρησης Στέλιος Φώτης και οι βοηθοί του Τσιφλάκος και Πασχαλίδης αποχώρησαν από τον αγωνιστικό χώρο για ν' αλλάξουν το χρώμα της στολής που φορούσαν (στη φωτό κάτω ο Φώτης τη στιγμή της αποχώρησης).
Οι διαιτητές εμφανίστηκαν με κόκκινη στολή, αλλά κοκκινόμαυρες ήταν και οι φανέλες της Μακρυκάπας με αποτέλεσμα να υπάρξει ...μπέρδεμα.
Είναι δε χαρακτηριστικό, ότι όταν ο Φώτης κάλεσε τους βοηθούς να πάνε στα αποδυτήρια, ελάχιστοι ήταν αυτοί που κατάλαβαν τον λόγο της αποχώρησης και προσπαθούσαν -χωρίς αποτέλεσμα- να εξηγήσουν τί συνέβη.
Μετά από πέντε λεπτά, ο Στέλιος Φώτης και οι βοηθοί του εμφανίστηκαν και πάλι στον αγωνιστικό χώρο με τη μαύρη στολή (φωτό κάτω) και το ματς συνεχίστηκε κανονικά.
Για την ιστορία, πριν τη διακοπή και με τον διαιτητή να φοράει ...κόκκινα, η Μακρυκάπα ήταν μπροστά στο σκορ με 1-0, αλλά στη συνέχεια και με τον διαιτητή να φοράει ...μαύρα, ο Ηρακλής τη φιλοδώρησε με τέσσερα γκολ.
Ο προπονητής της Μακρυκάπας Βαγγέλης Τόγιας εκμεταλλεύεται την προσωρινή διακοπή για να δώσει οδηγίες στους παίκτες του...
...Αλλά στο φινάλε, αυτοί που πανηγύρισαν ήταν οι παίκτες του Ηρακλή Ψαχνών.




















