Έκλεψαν τα ηχεία από την αίθουσα εκδηλώσεων του Εργατικού Κέντρου Εύβοιας
Για ακόμη μια φορά έπεσε θύμα κλοπής το Εργατικό Κέντρο Εύβοιας. Συγκεκριμένα το βράδυ του Σαββάτου 12 Νοεμβρίου (προς Κυριακή πρωί), αφού διέρρηξαν παράθυρο, έσπασαν την πλαϊνή πόρτα της αίθουσας της Γενικής Συνέλευσης, ξήλωσαν και έκλεψαν τα ηχεία μαζί με τις βάσεις τους από την αίθουσα.
Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το Διοικητικό Συμβούλιο του Εργατικού Κέντρου επισημαίνει:
«Σημειωτέον ότι τα ηχεία ήταν αγορασμένα από τις συνδρομές των εργαζομένων και το υστέρημά τους , που αυτή τη στιγμή οι περισσότεροι είναι απολυμένοι και η αντικατάστασή τους είναι πολύ δύσκολη, αναλογιζόμενοι των δύσκολων συνθηκών που ζούμε με τις συνεχιζόμενες καταστροφικές πολιτικές τους.
Η διάρρηξη και κλοπή ήδη έχει καταγγελθεί στις Αστυνομικές Αρχές και κατατέθηκε μήνυση κατά αγνώστου. Όποιος τυχόν αντιλήφθηκε το οτιδήποτε, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσει με το Εργατικό Κέντρο στο τηλ. 2221020808 ή με τις Αστυνομικές Αρχές.»
Στις φωτογραφίες στιγμιότυπα από παλιότερες εκδηλώσεις, όπου διακρίνονται τα ηχεία στην αίθουσα.