ΨΑΧΝΑ: Συνελήφθη 23χρονος για κυκλοφορία πλαστών χαρτονομισμάτων
Πλαστά χαρτονομίσματα των 50 ευρώ πάσαρε σε καταστήματα διαφόρων περιοχών της Εύβοιας ένας 23χρονος Έλληνας, αλλά τελικά συνελήφθη στα Ψαχνά, το απόγευμα του Σαββάτου 15 Οκτωβρίου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Ψαχνών.
Συγκεκριμένα, ο 23χρονος, κινούμενος με Ι.Χ. αυτοκίνητο, μετέβη διαδοχικά σε τέσσερα καταστήματα σε Ψαχνά, Αρτάκη και Προκόπι, όπου με το πρόσχημα της αγοράς προϊόντων, πραγματοποίησε συναλλαγές, καταβάλλοντας πλαστά χαρτονομίσματα των 50 ευρώ.
Επιπλέον, επιχείρησε να πραγματοποιήσει συναλλαγές σε δύο ακόμη τουλάχιστον καταστήματα, σε περιοχές της Αρτάκης και του Προκοπίου, χωρίς τελικά να τα καταφέρει, καθώς η πράξη του έγινε αντιληπτή από τους υπαλλήλους των καταστημάτων.
Για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του, διενεργήθηκαν επισταμένες αναζητήσεις από αστυνομικούς των Αστυνομικών Τμημάτων Νέας Αρτάκης και Μαντουδίου, καθώς και του Αστυνομικού Σταθμού Ψαχνών.
Από τους αστυνομικούς κατασχέθηκαν τέσσερα πλαστά χαρτονομίσματα των 50 ευρώ, τα οποία θα σταλούν για εργαστηριακή εξέταση, το Ι.Χ. αυτοκίνητο του συλληφθέντα, καθώς επίσης το χρηματικό ποσό των 900 ευρώ και ένα πτυσσόμενο μεταλλικό γκλοπ, τα οποία βρέθηκαν εντός του οχήματος.
Την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Νέας Αρτάκης, σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Μαντουδίου και τον Αστυνομικό Σταθμό Ψαχνών, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.



















