ΗΡΑΚΛΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ-ΚΗΦΙΣΙΑ 0-3: Υπέκυψε στην εμπειρία των φιλοξενούμενων

ΗΡΑΚΛΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ-ΚΗΦΙΣΙΑ 0-3: Υπέκυψε στην εμπειρία των φιλοξενούμενων
14 Οκτωβρίου 2016, 22:25
A+ A-
Την Κυριακή κόντρα στον Ολυμπιακό.

Την ήττα γνώρισε σήμερα το βράδυ ο Ηρακλής Χαλκίδας από την Κηφισιά με 3-0 σετ στο κλειστό Κανήθου στον πρώτο αγώνα για το Λιγκ Καπ, αλλά και στο πρώτο επίσημο ματς του ροπαλοφόρου σαν ΤΑΠ Ηρακλής Χαλκίδας.

Έτσι, η ομάδα της Χαλκίδας ουσιαστικά αποκλείστηκε και δεν θα μπορέσει να διεκδικήσει την πρόκριση στο final 4 της διοργάνωσης.

Αύριο Σάββατο (15/10, 6:00 μ.μ.) η Κηφισιά θα παίξει με τον Ολυμπιακό, ενώ την Κυριακή (16/10, 6:30 μ.μ.) με τον Ολυμπιακό θα παίξει ο Ηρακλής Χαλκίδας. 

Ο Ηρακλής Χαλκίδας κόντρα στην Κηφισιά έχασε σχετικά εύκολα το πρώτο σετ με 25-15 σε 22 λεπτά.

Προσπάθησε να σπάσει τον τσαμπουκά της Κηφισιάς και να αντιδράσει στο δεύτερο σετ, αλλά το αθηναϊκό συγκρότημα επικράτησε και πάλι με άνεση (25-16 σε 23 λεπτά) κι έκανε το 2-0.

Φυσικά, είναι πολύ δύσκολο να ανατρέψεις το 0-2 κόντρα σε μία πολύ πιο έμπειρη ομάδα όπως η Κηφισιά.

Οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν και στο τρίτο σετ με 25-21 σε 30 λεπτά, αν και ο Ηρακλής προηγήθηκε με 21-20, αλλά στα κρίσιμα σημεία δεν απέφυγε τα λάθη που εντέλει του στοίχισαν.

Τα σετ: 15-25, 16-25, 21-25.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ (Σπύρος Γκολίτσης): Τάπια, Μάρκου, Σπυριούνης, Παπαδημητρίου, Κανέλλος, Κουτρομάνος, Μάκης Κολτσιάκης, Φέρελ, Κλότσκο, Κασαμπαλής, Γκόρτσανιουκ, Αδαμόπουλος, Αντιφάκος, Γαλιώτος, Ταυρής, Μπερμπέρογλου, Γιώργος Κολτσιάκης.

Αποτελέσματα 1ης αγωνιστικής Λιγκ Καπ

1ος όμιλος: ΗΡΑΚΛΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ-ΚΗΦΙΣΙΑ 0-3, Ρεπό: Ολυμπιακός

2ος όμιλος: ΠΑΜΒΟΧΑΪΚΟΣ-ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 2-3, Ρεπό: Παναθηναϊκός

3ος όμιλος: ΠΑΟΚ-ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ 3-0, Ρεπό: Εθνικός Αλεξ/πολης

4ος όμιλος: ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 0-3, Ρεπό: Φοίνικας Σύρου

Επιστροφή