Έπιασε κυνηγό με τα χέρια στις Αλυκές!
Ο Γιώργος Δεϊμέζης αποτελεί εδώ και πάρα πολλά χρόνια την πιο χαρακτηριστική φιγούρα στην πλαζ Αλυκές, όπου συχνάζει, παίζει ρακέτες και κάνει τα μπάνια του χειμώνα-καλοκαίρι, αφού -εκτός των άλλων- είναι και χειμερινός κολυμβητής.
Την Δευτέρα 10 Οκτωβρίου έγινε πρωταγωνιστής σε ένα απίστευτο περιστατικό, αφού κατάφερε να πιάσει με τα χέρια ένα ψάρι-κυνηγό, το μέγεθος του οποίου μάλιστα ήταν διόλου ευκαταφρόνητο, όπως μπορείτε να δείτε και στη φωτογραφία.
Όπως εξήγησε ο Γιώργος, ο κυνηγός βρέθηκε με την ταχύτητα που είχε (κυνηγώντας άλλα ψάρια) στην αμμουδιά, κοντά στα πόδια του και ο ίδιος το μόνο που είχε να κάνει ήταν να τον σηκώσει και να τον βγάλει από το νερό.
Κάπως έτσι κατέγραψε μία απίστευτη ...ψαριά και έκανε πολλούς φίλους του ψαράδες να σκάσουν από την ...ζήλια τους, ενώ ανάρτησε την σχετική φωτογραφία (που βλέπετε) στο facebook και φυσικά απέσπασε πολλά like.


















