Μπήκε στο καφενείο με το τρακτέρ!
Απίστευτο σκηνικό σημειώθηκε στο χωριό Καβάσιλα στην Ηλεία. Για ασήμαντη αφορμή, ένας αγρότης μπήκε στο καφενείο με το τρακτέρ του και κυνηγούσε θαμώνες και ιδιοκτήτες.
Αρχικά, ο αγρότης πήγε στο καφενείο με τα πόδια και επιτέθηκε φραστικά στους θαμώνες. Εκείνοι δεν του απάντησαν, αλλά όταν ενημερώθηκε ο ιδιοκτήτης του καφενείου ζήτησε από τον συντοπίτη του να φύγει.
Έτσι κι έγινε. Ο οξύθυμος αγρότης πήγε σε διπλανό καφενείο, αλλά λίγο αργότερα επέστρεψε στον ...τόπο του εγκλήματος πάνω στο τρακτέρ του. Με το όχημά του έσπασε τη βιτρίνα και άρχισε να κυνηγάει τους δύο θαμώνες που είχαν απομείνει στο μαγαζί, καθώς και τον ιδιοκτήτη μαζί και τη σύζυγό του.
Ακολούθησαν σκηνές από ταινία τρόμου. Ο αγρότης ήταν έξω φρενών και οι υπόλοιποι έτρεχαν πανικόβλητοι να κρυφτούν. Μετά από λίγο, όμως, ο ...τρελαμένος οδηγός του τρακτέρ έκανε αναστροφή και εξαφανίστηκε, χωρίς ευτυχώς να τραυματίσει κανέναν.




















