ΝΕΟΧΩΡΙ-ΣΚΥΡΟΣ 2-3: Πρώτη ...σούζα για τ' αλογάκι

ΝΕΟΧΩΡΙ-ΣΚΥΡΟΣ 2-3: Πρώτη ...σούζα για τ' αλογάκι
8 Οκτωβρίου 2016, 17:53
A+ A-
Με ανατροπή στο β' ημίχρονο

Στον αγώνα που άνοιξε την αυλαία της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Β' κατηγορίας, στον 3ο όμιλο, η ομάδα της Σκύρου πέτυχε την πρώτη νίκη της για τη νέα περίοδο, μέσα στο Νεοχώρι επί του Νηλέα, ο οποίος έχασε και στο δεύτερο ματς εντός έδρας (είχε προηγηθεί η ήττα από τα Κόσκινα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος).

Καλά ξεκίνησαν οι γηπεδούχοι, οι οποίοι αφού έχασαν πέναλτι στα πρώτα λεπτά του αγώνα με τον Τάσο Μαστροκώστα  (απέκρουσε ο Δημ. Ορφανός), προηγήθηκαν με νέα εκτέλεση πέναλτι από τον ίδιο παίκτη (Αναστ. Μαστροκώστας), όπου ο τερματοφύλακας της Σκύρου δεν μπόρεσε να τον ...ξανακερδίσει.

Στο β' ημίχρονο ...έκαναν σούζα οι φιλοξενούμενοι -με σήμα ...κατατεθέν το αλογάκι της Σκύρου- και αφού προηγήθηκαν με εύστοχο πέναλτι του πάντα ετοιμοπόλεμου Θανάση Δαλακλίδη που ...περπατάει στα 38 του χρόνια, μόλις τρία λεπτά μετά την έναρξη του β' 45λεπτου, πέτυχαν άλλα δυο γκολ στα επόμενα 20 λεπτά και βρέθηκαν σε θέση ισχύος.

Ο Νίκος Μανωλάκης στο 52' έκανε το 1-2 και ο 20χρονος Θοδωρής  Γιαλός έβαλε τις βάσεις για το πρώτο τρίποντο της Σκυριανής ομάδας στο 67'.

Στο 78' μείωσαν οι γηπεδούχοι,  πάλι με τον Τάσο Μαστροκώστα, αλλά δεν μπόρεσαν στη συνέχεια να αποσοβήσουν την ήττα για την ομάδα του Νεοχωρίου.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Βαγγέλης Σιμιτζής με βοηθούς τους Γεωργούλη, Τσότσου.


 

Επιστροφή