Θωμάς Μαύρος και Στέλιος Μανωλάς έρχονται στο γήπεδο Αυλίδας
Ποιος παλιός φίλαθλος -και ειδικά της ΑΕΚ- δεν θυμάται το σύνθημα «ποιος - ποιος ο Μαύρος ο Θεός..!»
Ο πρώην δεινός «κανονιέρης» των ελληνικών γηπέδων Θωμάς Μαύρος, θα βρεθεί στο γήπεδο Βαθέος τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου.
Συγκεκριμένα στις 6 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί φιλικός αγώνας ανάμεσα στους παλαίμαχους της Παραλίας Αυλίδας και τους παλαίμαχους της ΑΕΚ Αθηνών.
Πλην του Θωμά Μαύρου, στην Αυλίδα θα δώσουν το «παρών» -μεταξύ άλλων και σύμφωνα με την αφίσα των διοργανωτών- και οι Στέλιος Μανωλάς, Χάρης Κοπιτσής και Ντανιέλ Μπατίστα.
Το εν λόγω φιλικό θα λάβει χώρα για να συγκεντρωθούν χρήματα προκειμένου να βοηθηθεί ένας συμπολίτης μας που αντιμετωπίζει προβλήματα αναπηρίας.
Το εισιτήριο ανέρχεται στο συμβολικό ποσό των 5 ευρώ και όλοι οι φίλαθλοι καλούνται να πάνε μέχρι το γήπεδο της Αυλίδας, αφενός για να συμβάλουν με τον οβολό τους στον φιλανθρωπικό σκοπό, αφετέρου για να θαυμάσουν μεγάλες δόξες του παρελθόντος.
Άλλωστε, κάτι τέτοιες στιγμές, η αλληλεγγύη είναι αυτή που κρατάει ζωντανή τη φλόγα για ένα καλύτερο αύριο.




















