ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ: Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας

ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ: Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας
19 Αυγούστου 2016, 14:30
A+ A-
Τον πήχη ψηλά βάζουν οι Αλιβεριώτες.
Το ερχόμενο Σάββατο (20/8) θα γίνουν τα ...ανεπίσημα αποκαλυπτήρια του Ταμυναϊκού, καθώς η ομάδα του Αλιβερίου έχει κλείσει φιλικό με τον ΑΟ Χαλκίς, ένα ματς που θα αρχίσει στις 18:15 (στο γήπεδο Αλιβερίου) και αναμένεται να συγκεντρώσει αρκετό κόσμο, τόσο από την ευρύτερη περιοχή όσο και από τη Χαλκίδα.

Άλλωστε και για τον ΑΟ Χαλκίς το παιχνίδι κόντρα στους Αλιβεριώτες είναι το πρώτο τους φιλικό και πολλοί Χαλκιδέοι θα θελήσουν να δουν την νέα ομάδα που χτίζει ο Τίμος Καβακάς.

Στο μεταξύ η ομάδα του Ταμυναϊκού κυκλοφόρησε τα νέα εισιτήρια διαρκείας τα οποία θα κοστίζουν 50 ευρώ και οι οπαδοί της ομάδας θα μπορούν να τα προμηθεύονται (και) από γνωστά καταστήματα της πόλης.

Φέτος, οι Αλιβεριώτες θα βάλουν τον πήχη ψηλά και θα επιχειρήσουν να κάνουν μία πρωταγωνιστική πορεία, όπως συνέβη και την περσινή σεζόν.

Επιστροφή