Σούλης Παππάς: «Ο ΑΟΧ έχει τη δύναμη να φτάσει ψηλά»

Σούλης Παππάς: «Ο ΑΟΧ έχει τη δύναμη να φτάσει ψηλά»
1 Αυγούστου 2016, 14:37
A+ A-
Η τοποθέτηση του παλαίμαχου άσσου για τον κυανόμαυρο σύλλογο.

Τον Σούλη Παππά τον ξέρουν και οι ...ποδοσφαιρικές πέτρες και γι' αυτόν τον λόγο δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις.

Ο Γιώργος Στούπας στη χθεσινή πρώτη προπόνηση του ΑΟΧ τον χαρακτήρισε ως τη ζωντανή ιστορία του συλλόγου (o Παππάς -που από τον ΑΟ Χαλκίς μεταγράφηκε στον Ολυμπιακό Πειραιώς- παρακολούθησε ένα μέρος της «πρώτης» της Χαλκίδας).

Οι δύο πλευρές θα συνεργαστούν στο κομμάτι των τμημάτων υποδομής της Χαλκίδας  και με αφορμή το εν λόγω γεγονός, ο Σούλης Παππάς μίλησε στο egnomi.gr για τον φετινό ΑΟ Χαλκίς.

Αρχικά, ο γνωστός προπονητής ανέφερε ότι στο Δημ. Στάδιο είχε βρεθεί και το περσινό καλοκαίρι, παρακολουθώντας από κοντά την προσπάθεια του ΑΟΧ για άνοδο στη Γ' Εθνική (μέσω των αγώνων μπαράζ των πρωταθλητών Ενώσεων).

Στη συνέχεια μίλησε για τη σχέση ...αγάπης με τον ΑΟ Χαλκίς, τονίζοντας μεταξύ άλλων: «Γεννήθηκα μαζί με τον ΑΟΧ, είμαι από την πρώτη μέρα που ιδρύθηκε στην ομάδα και θεωρώ τον εαυτό μου αναπόσπαστο κομμάτι της. Ποτέ δεν έπαψα να παρακολουθώ και να νοιάζομαι για τον ΑΟΧ».

Για την επερχόμενη σεζόν στη Γ' Εθνική, ο Σούλης Παππάς πρόσθεσε: «Πιστεύω ότι με τον ερχομό του Στούπα αναζωπυρώθηκαν οι ελπίδες της Χαλκίδας για κάτι καλό. Πλέον υπάρχουν κίνητρα και φιλοδοξίες, υπάρχει άλλη αίγλη. Απ' την πλευρά μου δέχτηκα να απλώσω χείρα βοηθείας ώστε να αναπτύξουμε σε μεγάλο βαθμό τις υποδομές, που είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι, αφενός γιατί στο μέλλον ο ΑΟΧ θα μπορεί να στηριχτεί στα δικά του παιδιά, αφετέρου γιατί έτσι μειώνονται και τα έξοδα του συλλόγου».

Ο Σούλης Παππάς, μεταξύ άλλων, έκανε λόγο για συμπαράταξη όλων των κυανόμαυρων δυνάμεων.

«Ο ΑΟ Χαλκίς μέσα από πολλές δυσκολίες είναι υποχρεωμένος να αντέξει και να τα καταφέρει. Ο ΑΟΧ έχει τη δυναμική για να φτάσει ψηλά, αλλά είναι αναγκαία η συμπαράταξη γύρω από έναν άνθρωπο (σ.σ. Στούπας), που έχει τις γνώσεις και την εμπειρία να βάλει την ομάδα στο σωστό δρόμο. Πιστεύω ότι μόνο θετικά βήματα μπορούν να γίνουν από 'δω και πέρα. Αυτή είναι η μεγάλη μας ευκαιρία -επιτέλους- να θέσει ο ΑΟΧ ...στόχους και να τους πετύχει. Να μπορέσει στο άμεσο μέλλον να ξεκολλήσει από τη Γ' Eθνική και να βρεθεί στα επαγγελματικά σαλόνια».

Ο Σούλης Παππάς μίλησε και για τον νέο προπονητή του ΑΟΧ Τίμο Καβακά, καθώς και για τον άμεσο συνεργάτη του Μακεδόνα κόουτς, τον Κώστα Διάλλα.

«Ο Καβακάς είναι ένα νέο παιδί με φιλοδοξίες. Αυτό τα λέει όλα. Για την επιλογή της διοίκησης στην τεχνική ηγεσία ...συμφωνω και επαυξάνω. Όπως άκρως αξιόλογος είναι και ο γυμναστής Κώστας Διάλλας. Είναι από τους καλύτερους -στον τομέα του- στο χώρο του ποδοσφαίρου. Τον γνωρίζω από την ομάδα του Αιγάλεω. Δεν πρόκειται για κινήσεις εντυπωσιασμού, αλλά για ουσιαστικές κινήσεις».

Τέλος, ο Σούλης Παππάς ζήτησε από τους Χαλκιδέους φιλάθλους να κάνουν υπομονή λέγοντας «η ομάδα θα επανδρωθεί με καλούς παίκτες, είμαι βέβαιος γι' αυτό. Είναι μία νεοσύστατη ομάδα που φτιάχνεται από την αρχή και χρειάζεται υπομονή».  

Επιστροφή