Έπαιξαν Bocce στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων

Έπαιξαν Bocce  στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων
25 Ιουλίου 2016, 14:44
A+ A-
Αθλητές των  Special Olympics από την Εύβοια.

Αθλητές Special Olympics από την Εύβοια συμμετείχαν στο Φεστιβάλ  "ΕΥ ΖΗΝ", στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, όπου μικροί και μεγάλοι έμαθαν για τη φιλοσοφία και την αποστολή των Special Olympics.

Επίσης έπαιξαν με τους αθλητές και τους εθελοντές, γνώρισαν το υπέροχο άθλημα του Bocce και δημιούργησαν ομάδες Unified (άτοµα µε διανοητική αναπηρία και άτομα χωρίς διανοητική αναπηρία) αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι ο αθλητισμός ενώνει.


Η ομάδα Bocce του Προπονητικού Προγράμματος Bocce Εύβοιας, που συμμετείχε στην επίδειξη στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, αποτελούνταν από τους παρακάτω:

Aθλητές Εύβοιας :  Κατερίνα Κόντου, Μαριάννα Γαβριήλ, Ευτυχία Κουμπιά, Γιώτα Κονοβέση, Μαρία Στούπα, Βασιλική Τζιγιάννη, Θανάσης Στάμου, Γιώργος, Μιχαηλίδης.

Εθελοντές: Γιώργος Αρχανιώτης, Μαρία Μοσχώνη, Γιάννα Μαστρογιάννη. 

Προπονητές: Ειρήνη Τρομπέτα, Νίκος Σάρλης.



Επιστροφή