Μουσικές εκδηλώσεις σε Αμάρυνθο και Άνω Βάθεια
29 Ιουνίου 2016, 20:20
Πραγματοποιούνται τρεις εκδηλώσεις το πρώτο 10ήμερο του Ιουλίου.
Μουσικές εκδηλώσεις στην Αμάρυνθο και την Άνω Βάθεια του Δήμου Ερέτριας έχουν προγραμματιστεί το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου. Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω εκδηλώσεις:
Την Παρασκευή 1 Ιουλίου ο Πανευβοϊκός Γυμναστικός Σύλλογος Αμαρύνθου διοργανώνει ανοιχτή συναυλία με την συμμετοχή δύο Καλλιτεχνών, στο Δημοτικό Στάδιο Αμαρύνθου.
Το Σαββάτο 2 Ιουλίου, ο Μορφωτικός και Εκπολιτιστικός Σύλλογος Άνω Βάθειας διοργανώνει Μουσική Εκδήλωση στο προαύλιο του Δημοτικού Σχολείου του χωριού. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με την στήριξη του Νομικού Προσώπου του Δήμου Ερέτριας και την βοήθεια χορηγών.
Το Σάββατο 9 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί το 7ο Χορωδιακό Φεστιβάλ στο πέτρινο Δημοτικό Σχολείο Αμαρύνθου, με διοργανωτή τον Καλλιτεχνικό Σύλλογο Αμαρύνθου και με την βοήθεια και στήριξη του Νομικού Προσώπου του Δήμου Ερέτριας.

















