Παρουσίασαν τις δράσεις και την εφημερίδα τους

Παρουσίασαν τις δράσεις και την εφημερίδα τους
28 Ιουνίου 2016, 17:00
A+ A-
Οι μαθητές του Γυμνασίου Ερέτριας, στην γιορτή λήξης της σχολικής χρονιάς.

Την Τετάρτη 22 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε στον προαύλιο χώρο του Γυμνασίου Ερέτριας η εκδήλωση λήξης του σχολικού έτους, με παράλληλη παρουσίαση των προγραμμάτων και των δράσεων του σχολείου.

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για το πρόγραμμα Erasmus+ που υλοποιείται κατά τα έτη 2015-2017, για τα πολιτιστικά εκπαιδευτικά προγράμματα «Διάζωμα-Αρχαίο Θέατρο Ερέτριας» και «Πρόσφυγες», καθώς και για την εφημερίδα του Γυμνασίου Ερέτριας.


Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η δήμαρχος Ερέτρια  Αμφιτρίτη Αλημπατέ, ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ευβοίας Δημήτρης Κυριτσόπουλος, ο Προϊστάμενος Εκπαιδευτικών θεμάτων Γιώργος Καπενεκάς, ο πρώην Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μανώλης Κεραμάρης, ο πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Σπύρος Σταματούκος, ο πρόεδρος του Ν.Π. «Δαφνηφόρος Απόλλων» Νίκος Μεταξάς και δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Ερέτριας.

Την εκδήλωση πλαισίωσαν μουσικά οι Cantus Firmus, ντουέτο για τσέλο και μπάσο, ενώ στο τέλος της εκδήλωσης ο Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του Γυμνασίου Ερέτριας πρόσφερε εδέσματα στους προσκεκλημένους. 

Επιστροφή