Ο Σώτος χαρακτήρισε συνέδριο της δεκάρας την Ογκολογική διημερίδα
Θερινή Ογκολογική διημερίδα στην Ερέτρια διοργάνωσε ο Ιατρικός Σύλλογος Εύβοιας, αλλά δεν φαίνεται ότι ...ενθουσίασε όλους τους γιατρούς. Στον πρόεδρο της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Εύβοιας Αντώνη Σώτο όχι μόνο δεν άρεσε η διοργάνωση, αλλά άσκησε σκληρή κριτική, μέσω σχολίων στο facebook.
Μάλιστα δεν δίστασε να την χαρακτηρίσει "συνέδριο της δεκάρας, γράφοντας χαρακτηριστικά στο λογαριασμό του:
"Όταν κάποιοι κάνουν συνεδριάκια της δεκάρας για να αυτοπροβληθούν........ κάποιοι άλλοι φροντίζουν να κρατάνε τα δημόσια Νοσοκομεία της Εύβοιας όρθια!!!
Άντε καλά κρασιά και μην φάτε .......έχουμε γλαρόσουπα!!!!!"
Ο πρόεδρος της ΕΙΝΝΕΥΒ άσκησε σκληρή κριτική στον Ιατρικό Σύλλογο Εύβοιας και σε άλλο σχόλιο αναφέρει:
"Μια απόλυτη απαξίωση .....ή Θερινή Ογκολογική διημερίδα στην Ερέτρια φέτος και υπαίτιοι κυρίως οι μεγαλοδιευθυντάδες που νομίζουν ότι τα νοσοκομεία είναι μαγαζάκια τους!!!!
Πτωχότατο το επίπεδο ......η πλήρης decadence.........!!!!!Κρίμα!!!
Πρέπει τελικά ο Ιατρικός Σύλλογος Εύβοιας να αναθεωρήσει την στάση του όσον αφορά την απαράδεκτη αυτή διοργάνωση που υποβαθμίζει τον ρόλο των Νοσοκομειακών Ιατρών της Εύβοιας και τις φιλότιμες προσπάθειες που κάνουν για την περίθαλψη των ογκολογικών ασθενών!!
Από την άλλη, τους πληροφορώ ότι το ΔΣ του Γ.Ν.Χαλκίδας έχει πάρει πρόσφατα απόφαση για την αξιοποίηση του κληροδοτήματος Μπαφέρου για την ίδρυση Ογκολογικής Κλινικής στο νέο Νοσοκομείο και αυτό αποτελεί είδηση "Το νέο Νοσοκομείο θα έχει Ογκολογική Κλινική" με απόφαση που την υπογράφει και ο πρόεδρος της ΕΙΝΝΕΥΒ ως εκλεγμένο μέλος του.
Γιατί εδώ εμείς κάνουμε έργο για τους Ευβοιώτες ........!!!!!!!"
Μετά απ΄αυτά τα σχόλια προβλέπεται να ξεσπάσει πόλεμος με τον Ιατρικό Σύλλογο Εύβοιας.

















