Στο Επιμελητήριο Εύβοιας ο Γιάννης Κοντζιάς

Στο Επιμελητήριο Εύβοιας ο Γιάννης Κοντζιάς
14 Ιουνίου 2016, 19:10
A+ A-
Διαβάστε με ποιους συναντήθηκε ο νέος αντιπεριφερειάρχης.

Το Επιμελητήριο Εύβοιας επισκέφτηκε την Τετάρτη 8 Ιουνίου ο νέος Αντιπεριφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, αρμόδιος στους τομείς Τουρισμού, Αθλητισμού και Πολιτισμού Γιάννης Κοτζιάς, για την πραγματοποίηση συνάντησης με τους εκπροσώπους της Διοίκησης του Φορέα.

Σκοπός της συνάντησης ήταν η συζήτηση για την δημιουργία στρατηγικής της τουριστικής ανάπτυξης της Εύβοιας μέσα από την συνεργασία Επιμελητηρίου και Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Παρόντες ήταν ο Πρόεδρος Ιωάννης Λιονάκης, ο Α΄ Αντιπρόεδρος Σπύρος Κουτσαύτης, ο Β΄ Αντιπρόεδρος Ιωάννης Σταθόπουλος, η Γ.Γ.Παρασκευή Αγιοστρατίτη, ο Οικoνομικός Επόπτης Ευάγγελος Κούκουζας, ο Πρόεδρος του Τουριστικού Τμήματος Ιωάννης Γούδας.

Επίσης ήταν παρόντα τα μέλη του ΔΣ Βασιλική Ρόγκα, Ιωάννης Λαλανίτηςκαι Ιωάννης Μαραγκός.  Παραβρέθηκε ακόμη και ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Εμπόρων ΕύβοιαςΗλίας Θαλάσσης.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας αφού παρουσίασε το σχέδιο που έχει εκπονήσει και φιλοδοξεί να υλοποιήσει η Περιφέρεια για τη τουριστική ανάπτυξη του τομέα αρμοδιότητας της, τόνισε ότι:

"Μέσα από τη συνεργασία με τα Επιμελητήρια θα σχεδιαστούν μελετημένα στοχευμένες δράσεις και θα οριοθετηθούν συγκεκριμένοι στόχοι, ώστε να διασφαλιστεί η επιτυχία της όλης προσπάθειας και να επιτευχθούν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα για κάθε νομό σύμφωνα και με τις ιδιαιτερότητες του."  

Στη φωτογραφία στιγμιότυπο από την συνάντηση.

Επιστροφή