Τα παιδιά γνωρίζουν τον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό
Ο Σύλλογος Γονέων των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών και Νηπιαγωγείων Β΄,Γ΄, Δ΄ και Ε΄ Χαλκίδας πραγματοποιεί τετραήμερες καλοκαιρινές εκδηλώσεις, σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα :
Την Δευτέρα 13 Ιουνίου, στις 6:30 το απόγευμα, στον χώρο του Β΄Παιδικού Σταθμού (Τζαβέλλα 5) γνωριμία με τον Κυκλαδικό Πολιτισμό μέσα από Εργαστήρια Δημιουργικής Απασχόλησης, γευσιγνωσίας και παιχνίδια.
Την ίδια ημέρα και ώρα, στο χώρο του 1ου Νηπιαγωγείου (Μητροπόλεως 6) γνωριμία με τον Αρχαιοελληνικό Πολιτισμό μέσα από Διατροφή Αρχαίων Ελλήνων και Εργαστήρια Πηλού και Ζωγραφικής.
Την Τρίτη 14 Ιουνίου θα πραγματοποιηθούν Θεατρικά Δρώμενα στην Μέσα Παναγίτσα μπροστά από το Θέατρο Κωτσόπουλου από τα παιδιά του προνηπιακού τμήματος και του 1ου Νηπιαγωγείου.
Την Τετάρτη 15 Ιουνίου, στις 6:30 το απόγευμα, στον Δ΄ Παιδικό Σταθμό (Φιλικής Εταιρείας 2) γονείς και παιδιά γυρνούν στα Χρόνια της Μινωικής Κρήτης και έρχονται σε επαφή μέσα από τα εργαστήρια δημιουργικής απασχόλησης με την Μινωική Τέχνη ,την Διατροφή των Μνωιτών και τα παιχνίδια τους.
Την ίδια ημέρα και ώρα, με τον Μινωικό Πολιτισμό θα έρθουν κοντά και οι Γονείς και τα Παιδιά του Ε΄ Δημοτικού Παιδικού Σταθμού Χαλκίδας (οδός Κρίνων 17)
Την Πέμπτη 16 Ιουνίου, στις 7 το απόγευμα, στην κεντρική πλατεία της Δροσιάς τα παιδιά του Δ΄ ΔΠΣΧ Κανήθου θα αναβιώσουν μέσα από το Θεατρικό Παιχνίδι τη Ζωή στο παλάτι της Κνωσσού.
Επίσης την ίδια μέρα και ώρα τα παιδιά του Ε΄ΔΠΣΧ θα ζωντανέψουν με τη δράση τους στιγμές του Μινωικού Πολιτισμού στο χώρο τους (οδός Κρίνων 17) στην Έξω Παναγίτσα.

















