ELBISCO: Ευπρόσδεκτη η επένδυση αλλά με τήρηση των εργασιακών δικαιωμάτων

ELBISCO: Ευπρόσδεκτη η επένδυση αλλά με τήρηση των εργασιακών δικαιωμάτων
6 Ιουνίου 2016, 19:24
A+ A-
Επίσκεψη του προέδρου του Εργατικού Κέντρου Εύβοιας στο εργοστάσιο της Αλλατίνης στη Χαλκίδας.

Η κατασκευή νέας μονάδας φρυγανιάς στο εργοστάσιο της Αλλατίνης στη Χαλκίδα έγινε δεκτή με ευχαρίστηση, αφού πρόκειται για μία επένδυση 20 εκατομμυρίων ευρώ, η οποία επιπλέον θα δημιουργήσει νέες θέσεις εργασίας.

Ωστόσο, η επένδυση είναι ευπρόσδεκτη εφόσον τηρηθούν τα δικαιώματα των εργαζομένων. Αυτό είναι το μήνυμα που προέκυψε από την πρόσφατη συνάντηση στα γραφεία του Σωματείου εργαζομένων ELBISCO (ΑΛΛΑΤΙΝΗ) μεταξύ του Δ.Σ. του Σωματείου και του Στέφανου Μπασινά, πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Εύβοιας.

Στη διάρκεια της συνάντησης έγινε ειδική αναφορά στην ενημέρωση, που είχαν οι εργαζόμενοι από πλευράς Εταιρίας, για επένδυση στην περιοχή περίπου 20 εκατομμυρίων ευρώ, για  κατασκευή μονάδας φρυγανιάς και την δημιουργία καινούργιων θέσεων  εργασίας μέσα στην επόμενη διετία.

Σε ανακοίνωση του Εργατικού Κέντρου τονίζεται όμως ότι:

«Η απαρέγκλιτη τήρηση όλων των εργασιακών δικαιωμάτων των εργαζομένων, η τήρηση της ισχύουσας Σ.Σ.Ε.  και η διατήρηση της εργασιακής ειρήνης ήταν είναι και θα είναι, η κυρίαρχη προϋπόθεση για εργασιακή ευημερία υπέρ του κόσμου της μισθωτής εργασίας.»

Επιστροφή