Καλοκαιρινές δραστηριότητες στο κατηχητικό σχολείο του Αγίου Νικολάου

Καλοκαιρινές δραστηριότητες στο κατηχητικό σχολείο του Αγίου Νικολάου
2 Ιουνίου 2016, 19:19
A+ A-
Από ξύλινο ποδοσφαιράκι μέχρι τουρνουά μπάσκετ 3Χ3 και κινηματογράφο περιλαμβάνει το πρόγραμμα.
Πλήρες πρόγραμμα καλοκαιρινών δραστηριοτήτων έχει ετοιμάσει για το κατηχητικό σχολείο του ιερού ναού Αγίου Νικολάου Χαλκίδας ο υπεύθυνος κατηχητής Κώστας Γαβριήλ, σε συνεργασία με τους τρεις ιερείς του ναού π. Χρυσόστομο Καλύβα, π. Ηλία Αγιαννίτη και π. Χαράλαμπο Ταραμίγκο.

Η αρχή θα γίνει την Δευτέρα 20 Ιουνίου, με συνάντηση παιδιών, γονέων και ιερέων, στη διάρκεια της οποία θα διεξαχθεί τουρνουά σε ξύλινο ποδοσφαιράκι, ενώ δεν θα λείψουν τα μεζεδάκια και λοιπά εδέσματα.

Το πρόγραμμα των θερινών δραστηριοτήτων απευθύνεται σε μεγαλύτερα παιδιά (Γυμνασίου και Λυκείου) και περιλαμβάνει ποικιλία δραστηριοτήτων, από τουρνουά μπάσκετ και ποδοσφαίρου 3Χ3, διαλέξεις για αγίους, μέχρι μαθήματα πρώτων βοηθειών και προβολή κινηματογραφικών ταινιών.

Σε όλες τις δραστηριότητες η ώρα έναρξης θα είναι στις 7 το απόγευμα και ο τόπος συγκέντρωσης έχει οριστεί το Πνευματικό Κέντρο της Ενορίας Αγίου Νικολάου, που βρίσκεται στο προαύλιο του παρεκκλησίου της Παναγίας Οδηγήτριας (Μέσα Παναγίτσα).

Πατήστε πάνω στη φωτογραφία για να δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα των δραστηριοτήτων. 

Επιστροφή