Οι συλλήψεις για τροχαίες παραβάσεις καλά κρατούν
Δέκα άτομα συνελήφθησαν την Τετάρτη 11 Μαΐου για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (Κ.Ο.Κ.) στη Στερεά Ελλάδα. Οι περισσότερες συλλήψεις, ως συνήθως, έγιναν στην Εύβοια, όπου υπάρχει ιδιαίτερη ευαισθησία από την Αστυνομία στο θέμα των τροχαίων παραβάσεων.
Δύο Έλληνες συνελήφθησαν στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Χαλκίδας και της Ο.Ε.Π.Τ.Α. Ευβοίας αντίστοιχα, ένας αλλοδαπός και ένας Έλληνας σε περιοχές της Χαλκίδας, από αστυνομικούς των Αʼ και Βʼ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας αντίστοιχα.
Επίσης, ένας αλλοδαπός συνελήφθη στη Χαλκίδα και ένας Έλληνας στη Νέα Αρτάκη, από αστυνομικούς της Βʼ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας και του Αστυνομικού Τμήματος Νέας Αρτάκης.
Οι υπόλοιπες συλλήψεις έγιναν στη Λιβαδειά και στον Ορχομενό Βοιωτίας (τρεις Έλληνες), από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Βοιωτίας και του Αστυνομικού Τμήματος Ορχομενού και στον Άγιο Κωνσταντίνο Φθιώτιδας (ένας Έλληνας), από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καμένων Βούρλων.




















