Με αβγά και κρασί για όλους το Χοροστάσι της Αγάπης

Με αβγά και κρασί για όλους το Χοροστάσι της Αγάπης
27 Απριλίου 2016, 17:24
A+ A-
Θα πραγματοποιηθεί και φέτος η εκδήλωση στον ιερό ναό της Αγίας Παρασκευής.

Όπως έχει καθιερωθεί κατά την τελευταία τριετία στη Χαλκίδα, ο Εσπερινός της Αγάπης θα τελεστεί στον Ιερό Ναό της Πολιούχου Χαλκίδος Αγίας Παρασκευής, στις 6:30 το απόγευμα της Κυριακής του Πάσχα 1 Μαΐου. 

Μετά την Απόλυση του Εσπερινού ο Μητροπολίτης κ. Χρυσόστομος θα προσφέρει σε όλους τους χριστιανούς πασχαλινές ευλογίες, ενώ Πολιτιστικοί Σύλλογοι της Χαλκίδας και τμήματα παραδοσιακών χορών Ενοριών της Ιερής Μητρόπολης θα παρουσιάσουν πλούσιο παραδοσιακό χορευτικό πρόγραμμα.

Η εκδήλωση, με την ονομασία "Χοροστάσι της Αγάπης" θα πραγματοποιηθεί στο προαύλειο του ιερού ναού της Αγίας Παρασκευής, με την συνοδεία ζωντανής Ορχήστρας της Μουσικής Σχολής «Χρόνης Αηδονίδης».

Η Ιερή Μητρόπολη Χαλκίδας θα προσφέρει σε όλους δωρεάν αβγά για να τσουγκρίσουν και ένα ποτήρι κρασί, για να ευχηθούν και να ολοκληρωθεί έτσι η χαρά της Ανάστασης.



Επιστροφή