Έτοιμο για 48ωρη γενική απεργία το ΠΑΜΕ
Σε απεργιακή ετοιμότητα έχει τεθεί η συνδικαλιστική παράταξη ΠΑΜΕ και στην Εύβοια. Όπως ανακοίνωσε η Γραμματεία Εύβοιας του ΠΑΜΕ θα πραγματοποιηθεί 48ωρη γενική απεργία μόλις το ασφαλιστικό νομοσχέδιο κατατεθεί στη Βουλή.
Ήδη στελέχη του ΠΑΜΕ κινητοποιούνται στις γειτονιές και καλούν τον κόσμο να συμμετάσχει στην απεργία, ενώ θα πραγματοποιηθεί και απεργιακή συγκέντρωση στην πλατεία της Αγοράς, στη Χαλκίδα, αλλά και σε άλλες μεγάλες πόλεις της Εύβοιας (Αλιβέρι, Ιστιαία, κ.ά)
Απόφαση για συμμετοχή στην 48ωρη απεργία έχουν ήδη λάβει τα σωματεία: Συνδικάτο Τροφίμων Ποτών Εύβοιας – Βοιοτίας, Συνδικάτο Μετάλλου Εύβοιας, Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Χαλκίδας, Σωματείο Εργαζομένων ΖΟΥΡΑ, Σωματείο εργαζομένων Νηρέα.