Φιλανθρωπικός μαραθώνιος στη Χαλκίδα τον Μάιο
Την Κυριακή 15 Μαΐου, στo πλαίσιo της Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Παρέμβασης, διοργανώνεται για τρίτη χρονιά στην πόλη της Χαλκίδας, ο 3ος Λαϊκός Αγώνας Δρόμου "Chalkida Bridges Marathon".
Ο αγώνας διοργανώνεται από τον ΔΟΑΠΠΕΧ (Δημοτικός Οργανισμός Αθλητισμού, Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Χαλκίδας), σε συνεργασία με τον Πανευβοϊκό Σύλλογο «Ο Καλός Σαμαρείτης », τον Σύλλογο Γυμναστών Χαλκίδας, την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Εύβοιας και υπό την επίβλεψη του ΣΕΓΑΣ.
Μικροί και μεγάλοι θα τρέξουν στη Χαλκίδα για φιλανθρωπικό σκοπό. Ο αγώνας έχει κόστος συμμετοχής 10 ευρώ για τους ενήλικες (διαδρομές 5 ή 12 χιλιομέτρων), και ένα ευρώ για τα παιδιά (διαδρομή ενός χιλιομέτρου), τα οποία θα διατεθούν στον Πανευβοϊκό Σύλλογο «Ο Καλός Σαμαρείτης», για την αγορά ψηφιακού μαστογράφου, που θα προσφερθεί στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Χαλκίδας.