ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ - ΑΟ ΛΕΒΑΝΤΕ 4-0: Στο ...ρελαντί!

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ - ΑΟ ΛΕΒΑΝΤΕ 4-0: Στο ...ρελαντί!
28 Φεβρουαρίου 2016, 14:40
A+ A-
Εύκολα ξεπέρασε ο ΑΟΧ τον εμπόδιο της ζακυνθινής ομάδας

Στο ρελαντί και με τέσσερα γκολ φιλοδώρησε η Χαλκίδα τον ΑΟ Λεβάντε που δεν κατάφερε να αντισταθεί στις ορέξεις των παικτών του Σεροπιάν.

Οι γηπεδούχοι, στο πρώτο 25λεπτο ...πρόλαβαν και προηγήθηκαν με 2-0 με ισάριθμα γκολ του Νίκου Σταματάκου.

Ο νεαρός φορ στο 21' με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος έκανε το 1-0 και στο 24' με πλασέ το 2-0.

Από 'κει και πέρα το ματς απέκτησε διαδικαστικό χαρακτήρα.

Στο 64' ο Τσατσαρής έκανε το 3-0 και στο 67' ο ΑΟ Λεβάντε έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του γκολκίπερ Χαραλαμπίδη.

Στο 77' ο Σεχολάρι διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

Την επόμενη αγωνιστική ο ΑΟΧ θα κερδίσει στα χαρτιά το παιχνίδι με τον Ηρακλή Ψαχνών.



ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ: Ντουμάνης, Δημ. Στασινόπουλος, Τσατσαρής, Καραμπάς, Τσούπρος, Λευτ. Στασινόπουλος (50' Μπακομήτρος), Σταματάκος, Σεχολάρι, Σπανός (62' Σικαλιάς), Ντελέκος (75' Αποστολόπουλος), Τσατσαρώνης.



ΑΟ ΛΕΒΑΝΤΕ: Χαραλαμπίδης, Κολομπάκης (67' Πυλαρινός), Γεωργούσης, Μαρίνος (74' Μπελέρης), Δουμουράς, Φλάμπιο, Παππάς, Μπονιχάκης (55' Πατσιαβούρας), Μαρούδας, Στούπας, Νινιός.   

Επιστροφή