Άρπαξαν 600 ευρώ και μία χρυσή αλυσίδα από 35χρονο
Το βράδυ της Πέμπτης 25 Φεβρουαρίου στη Θήβα, συνελήφθησαν, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών,δύο Πακιστανοί, ηλικίας 36 και 23 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για διάπραξη ληστείας σε βάρος ομοεθνούς τους.
Επιπλέον από τον έλεγχο των στοιχείων τους, διαπιστώθηκε ότι δύο συλληφθέντες διέμεναν παράνομα στην χώρα μας, στερούμενοι παντελώς νομιμοποιητικών εγγράφων παραμονής.
Σε ότι αφορά την ληστεία, 35χρονος υπήκοος Πακιστάν μετέβη στο Τμήμα Ασφαλείας Θηβών και κατήγγειλε σε περιοχή της Θήβας, δύο άγνωστοι δράστες τον προσέγγισαν και με την απειλή μαχαιριού τον ακινητοποίησαν.
Στη συνέχεια, την χρήση σωματικής βίας, του άρπαξαν το χρηματικό ποσό των 600 ευρώ και μία χρυσή αλυσίδα που φορούσε στον λαιμό του. Ακολούθησε έρευνα, στο πλαίσιο της οποίας εντοπίστηκαν οι δύο δράστες και προσήχθησαν στα γραφεία της Ασφάλειας Θηβών .
Οι προσαχθέντες αναγνωρίστηκαν από τον παθόντα και συνελήφθησαν, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, για να οδηγηθούν, με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.