Ισόβια σε 3χρονο αγοράκι για συμμετοχή σε διαδηλώσεις
29 Φεβρουαρίου 2016, 08:32
Πρωτάκουστο!
Η ιστορία αφορά ένα τρίχρονο αγοράκι που καταδικάστηκε από το Στρατιωτικό δικαστήριο της Αιγύπτου, γιατί ...συμμετείχε σε διαδηλώσεις και μάλιστα όταν ήταν μόλις 16 μηνών.
Παρά τις προσπάθειες της οικογένειας να υπερασπιστεί το παιδί τους σε αυτή την παράλογη δίκη, έπρεπε να γίνει γνωστή η ιστορία μέσα από εκπομπή υψηλής τηλεθέασης και να γίνει πανικός από τις αντιδράσεις όχι μόνο στην Αίγυπτο, αλλά και σε όλο τον κόσμο.
Τελικά, οι δικαστές πείστηκαν ότι το μωρό έχει το ίδιο όνομα και επώνυμο με τον ύποπτο, ο οποίος είναι 16 χρόνων, αλλά δεν ζήτησαν καν συγνώμη από την οικογένεια.
"Ηταν τόσο δύσκολο να πειστούν βλέποντας το ίδιο το μωρό;" αναρωτιούνται όλοι, ενώ η οικογένεια δηλώνει ανακουφισμένη από το αίσιο τέλος, αλλά και ταυτόχρονα εκνευρισμένη για όλη αυτή την ταλαιπωρία.



















