Επίδειξη και βραβεύσεις σε πίτα για ...δύο
Χοροεσπερίδα με κοπή πίτας διοργάνωσαν από κοινού οι αθλητικώοί σύλλογοι καράτε ΦΙΛΟΝΙΚΟΥ ΧΑΛΚΙΔΑΣ και ΦΙΛΟΚΛΗ ΔΙΡΦΥΩΝ σε κέντρο της Αρτάκης. Την πίτα έκοψαν οι πρόεδροι των συλλόγων Κατερίνα Μπιλάλη και Ευαγγελία Λιάσκου οι οποίες 'εδωσαν τις ευχές τους για μια χρονιά με νέες επιτυχίες από τους αθλητές των συλλόγων.
Πολλοί γονείς και φίλοι των δυο συλλόγων έδωσαν το "παρών" στην εκδήλωση όπου έγινε και επίδειξη από αθλητές/τριες των δύο συλλόγων.
Βραβευτήκαν ο Δήμαρχος Διρφύων-Μεσσαπίων Γιώργος Ψαθάς, η Γ.Γραμματέας της Ελ. Ομοσπονδίας Καράτε Εμμανουέλα Ποντίδα , ο Πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής της Ελ. Ομοσπονδίας Καράτε, προπονητές των συλλόγων Εύβοιας και Βοιωτίας καθώς και οι αθλητές που είχαν διακρίσεις την χρονιά που μας πέρασε.