Έπιασαν 60χρονη με οκτώ σακούλες λαθραίου καπνού
Συνελήφθη, το μεσημέρι της Παρασκευής 12 Φεβρουαρίου στη Λιβαδειά, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, μία 60χρονη Ελληνίδα, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση νομοθεσίας περί λαθρεμπορίας.
Οι αστυνομικοί, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, εντόπισαν την 60χρονη έξω από το σπίτι της και σε έρευνα που διενεργήθηκε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν οκτώ νάιλον συσκευασίες που περιείχαν συνολικά 8.100 γραμμάρια αδασμολόγητου καπνού.
Η ποσότητα του καπνού θα σταλεί στο Τελωνείο Οινόης Βοιωτίας, προκειμένου να προσδιοριστούν οι διαφυγόντες δασμοί και φόροι για το Ελληνικό Δημόσιο. Την έρευνα και το προανακριτικό έργο διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς, ενώ η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς.