Βραβεύσεις με άρωμα Εθνικής!

3 Φεβρουαρίου 2016, 16:30
A+ A-
Aπό τον Oμιλο Αντισφαίρισης Χαλκίδας στην πίτα του συλλόγου (φωτό)

Την εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας έκανε πριν λίγες μέρες ο Όμιλος Αντισφαίρισης Χαλκίδας και την τίμησε με την παρουσία του ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Χαλκίδας κ.κ. Χρυσόστομος, ο οποίος έκοψε και την πίτα (φωτό πάνω)


Παράλληλα βράβευσε την πρωταθλήτρια Ελλάδας Ελένη Χριστοφή (φωτό πάνω με τον κ. Βασίλη Καθαροσπόρη), καθώς και τον ομοσπονδιακό τεχνικό Σταύρο Μιχαλόπουλο (φωτό κάτω με τον αρχηγό ΓΕΝ κ. Γιακουμάκη), σε μία εκδήλωση με …άρωμα Εθνικής!


Επίσης, τιμητική πλακέτα αποδόθηκε στους αθλητές Αλέξανδρο Ρουμπή, Μιλτιάδη Κοτσίφη, Βασίλη Μιχάλη και στην αθλήτρια Φωτεινή Πιτσινή.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ (ΣΒΑΕ) ,ΕΛΠΙΔΑ ΣΚΟΥΦΑΛΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΑΠΟΝΟΜΗ ΣΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΡΟΥΜΠΗ


Ο Μιλτιάδης Κοτσίφης και η Φωτεινή Πιτσινή με τον τον πρόεδρο ΔΕΣΦΑ Βασίλη Δεμερτζή

Ο Σωτήρης Κλημεντίδης βράβευσε τον Μιχάλη Βασίλη

Το φλουρί κέρδισε η μικρούλα αθλήτρια του Ομίλου, Κατερίνα Κωσταράγκου.




Επιστροφή