Gourmet εξορμήσεις σε χαμηλές τιμής

Gourmet εξορμήσεις σε χαμηλές τιμής
3 Φεβρουαρίου 2016, 18:10
A+ A-
Στην γαστρονομική εβδομάδα «Dine Athens»
Στα πρότυπα της ιδιαιτέρως επιτυχημένης ιδέας των "restaurant weeks", στην οποία βασίζονται κορυφαία διεθνή γαστρονομικά γεγονότα, συνεχίζεται η πρώτη γαστρονομική εβδομάδα στην Αθήνα με τίτλο «Dine Athens».

Μέχρι την Κυριακήν 7 Φεβρουαρίου 2016, οι καταναλωτές έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν δημιουργίες υψηλής γαστρονομίας σε 100 επιλεγμένα εστιατόρια, σε ειδικές τιμές και με επιπλέον προνόμια για τους κατόχους των καρτών Diners Club.

Ειδικότερα, όλα τα εστιατόρια θα προσφέρουν τρία ειδικά διαμορφωμένα μενού, στις προκαθορισμένες τιμές των 20, 40 και 60 ευρώ για όλους, ενώ αποκλειστικώς για τα μέλη του Diners Club θα παρέχεται επιπλέον έκπτωση 10%.

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πραγματοποιήσουν τις κρατήσεις τους στα εστιατόρια που επιθυμούν, μέσω της ιστοσελίδας www.dineathens.gr.

Επιστροφή