Φιλική ήττα από τον Αχαρναϊκό για τον ΑΟ Χαλκίς

2 Φεβρουαρίου 2016, 16:04
A+ A-
Καλές εντυπώσεις άφησε ο ΑΟ Χαλκίς στο "τεστ" με τους Μενιδιάτες. Προς συμφωνία με τον Δημήτρη Στασινόπουλο της Ζακύνθου.

Φιλικό παιχνίδι με τον Αχαρναϊκό έδωσε χθες Δευτέρα 1η Φλεβάρη ο ΑΟ Χαλκίς στο Δημ. Στάδιο Χαλκίδας, παρουσία περίπου 100 φιλάθλων του.

Ο ΑΟΧ παρότι γνώρισε την ήττα με 1-0, άφησε πολύ καλές εντυπώσεις (ειδικότερα στο α' ημίχρονο) κι έδειξε ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο ενόψει και του αγώνα του Σαββάτου με τον Κανάρη Χίου.

Η δουλειά του Σεροπιάν δείχνει να αποδίδει καρπούς, ενώ χθες δοκιμάστηκε κι ένας νεαρός υψηλόσωμος γκολκίπερ, ο Δημήτρης Αγγελόπουλος, που στο πρόσφατο παρελθόν έχει περάσει από τον Ηρακλή Ψαχνών.

Παράλληλα, χρόνο συμμετοχής πήρε και ο αμυντικός Δημήτρης Στασινόπουλος (αδερφός του Λευτέρη Στασινόπουλου που αγωνίζεται στον ΑΟΧ από το ξεκίνημα της σεζόν), ο οποίος έπαιζε στην ομάδα της Ζακύνθου (Football league).

Επίσης στον ΑΟΧ είναι θέμα ωρών και η οριστικοποίηση της μεταγραφής του Βαγγέλη Ντελέκου.

Όσον αφορά το φιλικό με τον Αχαρναϊκό οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης στο 75' με απευθείας χτύπημα φάουλ του πρώην παίκτη του ΑΟΧ Καλογερόπουλου.

Ο ΑΟΧ είχε δύο δοκάρια με τους Τσατσαρώνη και Καραμπά.

Ξεκίνησαν οι: Αγγελόπουλος, Αχείμαστος, Τσατσαρής, Καραμπάς, Τσούπρος, Στασινόπουλος Λευτ., Σεχολάρι, Βαλκάνος, Σπανός, Σταματάκος, Τσατσαρώνης.

Έπαιξαν και οι: Κόσουτιτς, Στασινόπουλος Δημ., Γκιτσαλης, Μάκο, Σικαλιάς, Κοροβέσης, Αποστολόπουλος.


Επιστροφή