Έκθεση τροφίμων και ποτών για τρίτη συνεχή χρονιά
Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η έκθεση που είναι αφιερωμένη στον κλάδο των ελληνικών τροφίμων και ποτών προσκαλεί όλο τον κόσμο να γνωρίσει από κοντά τα ποιοτικά προϊόντα της χώρας μας και τους παραγωγούς τους.
Πρόκειται για μία ολοκληρωμένη έκθεση που απευθύνεται τόσο σε επιχειρήσεις όσο και σε κοινό και συγκεντρώνει κάθε χρόνο το ενδιαφέρον ιδιωτών και επαγγελματιών από την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Από την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου έως την Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου, στο ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας, στο Ελληνικό, πάνω από 35.000 επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν από κοντά ένα πραγματικό γευστικό ταξίδι με εξειδικευμένα προϊόντα μοναδικής ποιότητας.
Οι ιδιώτες επισκέπτες θα κάνουν τις αγορές τους απευθείας από τους 250 εκθέτες με τιμώμενη περιοχή την περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου (Δωδεκάνησα και Κυκλάδες), ενώ παράλληλα οι επιχειρηματίες θα κάνουν χρήσιμες επαγγελματικές επαφές.
Στο πλαίσιο της έκθεσης και συγκεκριμένα στα «Βραβεία ΕΞΠΟΤΡΟΦ» θα βραβευτούν τα ελληνικά προϊόντα που ξεχώρισαν και οι τυχεροί επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν δώρα ψηφίζοντας στα «Βραβεία Κοινού».
Επιπλέον, φέτος η «ΕΞΠΟΤΡΟΦ» και το Chef Club Κρήτης συνδιοργανώνουν, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, έναν μαγειρικό διαγωνισμό ελληνικής κουζίνας, το «GREEK CHEF 2016».