Απέκτησε και τον Γιώργο Ζαχαριά η Αρτάκη

Απέκτησε και τον Γιώργο Ζαχαριά η Αρτάκη
25 Ιανουαρίου 2016, 13:53
A+ A-
Μετά τους Πεππέ και Γκογκομήτρο ο ΑΟΝΑ συμφώνησε σήμερα το πρωί και με τον πρώην πλέον μέσο του Ολυμπιακού Χαλκίδας

Μεταγραφή ...επί του πιεστηρίου για τoν Α.Ο. Ν. Αρτάκης, καθώς πριν από λίγα λεπτά ο ιστορικός σύλλογος έδωσε τα χέρια με τον Γιώργο Ζαχαριά ο οποίος μέχρι χθες ανήκε στον Ολυμπιακό Χαλκίδας (δεν αγωνίστηκε πάντως στο παιχνίδι με τον Λήλα).

Το φλερτ των τελευταίων ημερών μεταξύ Αρτάκης και Ζαχαριά κατέληξε σε γάμο και στο "ερυθροκίτρινο" στρατόπεδο εκτιμούν ότι πρόκειται για μία άκρως ουσιαστική μεταγραφή που θα δώσει λύσεις μεσοεπιθετικά στην ομάδα.

Ο Γιώργος Ζαχαριάς αγωνίζεται στα χαφ και την τρέχουσα σεζόν είχε 8 συμμετοχές με τη φανέλα του Ολυμπιακού Χαλίδας τους τελευταίους δυο μήνες, αφού ταλαιπωρούταν από τραυματισμό που τον είχε αφήσει μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους σχεδόν όλη την προηγούμενη ποδοσφαιρική περίοδο (2014-15).

Η Αρτάκη και το γήπεδο "Ν. Κίλιμπας" δεν είναι άγνωστα λημέρια για τον Ζαχαριά ο οποίος αγωνιζόταν στον ΑΟΝΑ (φωτό από τον τελικό κυπέλλου με τον Ταμυναϊκό) πριν μεταγραφεί στον Ολυμπιακό.

Ο Ζαχαριάς ουσιαστικά από σήμερα θα μπορεί να υπολογίζεται κανονικά από τον Γιάννη Λεζγή.

Άλλωστε η Αρτάκη παραμένει "ζεστή" όσον αφορά την κατάκτηση του τίτλου, καθώς μετά την ήττα της ΑΕΚ Χαλκίδας (χθες) από την Τριάδα βρίσκεται στο -4 από τον δικέφαλο και μάλιστα με ένα παιχνίδι λιγότερο (αυτό που αναβλήθηκε με τη Μακρυκάπα).

Δεν αποκλείεται τις επόμενες μέρες να ακολουθήσουν κι άλλες μεταγραφικές εκπλήξεις από τη διοίκηση της Αρτάκης.

Επιστροφή