Έπιασαν 30χρονο για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών
Το μεσημέρι της Τρίτης 19 Ιανουαρίου συνελήφθη στη Λιβαδειά, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, ένας 30χρονος Έλληνας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
Οι αστυνομικοί, στο πλαίσιο διερεύνησης περιπτώσεων κλοπών που διαπράχθηκαν πρόσφατα σε περιοχές της Λιβαδειάς, κατάφεραν να εντοπίσουν και συλλάβουν τον 30χρονο, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 12 αυτοσχέδιες χάρτινες συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν ποσότητα ηρωίνης, συνολικού μεικτού βάρους 2,7 γραμμαρίων.
Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, προέκυψε ότι ο συλληφθείς είχε διαπράξει το τελευταίο χρονικό διάστημα, τουλάχιστον τρεις κλοπές και μία απόπειρα κλοπής.
Να σημειωθεί ότι ο 30χρονος έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν της Διωκτικές Αρχές, για διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς.



















