Τρίτη καθηγήτρια σε σεξουαλικό σκάνδαλο

Τρίτη καθηγήτρια σε σεξουαλικό σκάνδαλο
16 Ιανουαρίου 2016, 20:21
A+ A-
Όλα στο ίδιο σχολείο των …οργίων

Απίστευτο είναι αυτό που συνέβαινε σε σχολείο στη Λουιζιάνα των ΗΠΑ και αποκαλύπτεται πλέον. Άλλη μία καθηγήτρια -η τρίτη κατά σειρά- αντιμετωπίζει κατηγορίες για αποπλάνηση ανηλίκου!

Πρόκειται για την 26χρονη Kimberly Naquin(φωτο πάνω δεξιά), καθηγήτρια Γεωγραφίας που όπως αποκαλύφθηκε είχε επί έναν χρόνο σεξουαλικές σχέσεις με 16χρονη μαθήτρια. Την ανάρμοστη σχέση πρώτα ανακάλυψε συγγενής της μαθήτριας και στη συνέχεια το παραδέχτηκε και η 16χρονη.

Καθηγήτρια και μαθήτρια έκαναν σεξ μέσα στο σχολείο, στο σπίτι της 26χρονης αλλά και στο σπίτι της ανήλικης! Το σχολείο πλέον αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα καθώς πριν λίγους μήνες δύο καθηγήτριες (φωτο κάτω) είχαν συλληφθεί επειδή έκαναν τρίο με 16χρονο μαθητή!



Επιστροφή