Έρχεται ο αναγκαίος εξοπλισμός για το νηπιαγωγείο Αφρατίου
Έπιασε τόπο η ερώτηση που κατέθεσε το Νοέμβριο στη Βουλή η βουλευτής Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Λιβανίου (μαζί με τους συναδέλφους της Άννα Βαγενά, Τριαντάφυλλο Μηταφίδη και Πάνο Σκουρολιάκο), σχετικά με τις ανάγκες εξοπλισμού στο νηπιαγωγείο Αφρατίου.
Ο Υπουργός Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων απάντησε ότι σύμφωνα με την «Κτιριακές Υποδομές ΑΕ» τα περισσότερα από τα είδη που αιτείται η συγκεκριμένη εκπαιδευτική μονάδα είναι διαθέσιμα.
Επιπλέον ενημέρωσε τους βουλευτές ότι θα αποσταλούν αμέσως μετά τις γιορτές στο νηπιαγωγείο Αφρατίου τα εξής είδη :
Έδρες νηπιαγωγείου, Τραπέζι ξύλινο με τέσσερα καρεκλάκια, Κασετίνα με πλαστικές χάντρες, Παιχνίδι συσχετισμού και εξέλιξης, Παιχνίδι μαθηματικής σκέψης, Μουσικά όργανα, Μαγνητικοί πίνακες, Γράμματα και αριθμοί, Κλάσματα σχημάτων και Καθίσματα μεταλλικά.
Η βουλευτής Ευβοίας του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Λιβανίου, που ανέλαβε την πρωτοβουλία να καταθέσει το σχετικό ερώτημα στη Βουλή εκφράζει την ικανοποίησή της για την συγκεκριμένη θετική εξέλιξη.
Ταυτόχρονα, όμως διερωτάται τι ακριβώς συνέβαινε όλα τα προηγούμενα χρόνια και ενώ υπήρχε διαθέσιμος εξοπλισμός στις «Κτιριακές Υποδομές ΑΕ» δεν καλυπτόταν έστω μέρος των αναγκών που κατʼ επανάληψη ζητούσαν οι εκπαιδευτικοί του νηπιαγωγείου.






 
									











 
		