Σε γάμο στην Κέρκυρα η Ειρήνη Αϊνδιλή
29 Δεκεμβρίου 2015, 16:52

Παντρεύτηκε η συναθλήτρια και φίλη της Μαρία Γεωργάτου.
Στην όμορφη Κέρκυρα βρέθηκε η Χαλκιδέα Ολυμπιονίκης Ειρήνη Αϊνδιλή την δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων, για να παραστεί στο γάμο της συναθλήτριας της Μαρίας Γεωργάτου, η οποία ήταν κι αυτή μέλος της κορυφαίας ελληνικής ομάδας της ρυθμικής γυμναστικής, που πήρε το Χάλκινο Μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϊ.
Το Σάββατο 26 Δεκεμβρίου η Μαρία ντύθηκε νυφούλα και ήταν παρούσες όλες οι συναθλήτριες και φίλες της, Κλέλια Πανταζή, Εύα Χριστοδούλου, Χαρά Καρυάμη και φυσικά η Ειρήνη Αϊνδιλή.
Οι φίλες της βρέθηκαν στο πατρικό της, την έντυσαν νύφη, έγραψαν κάτω από το παπούτσι της τα ονόματά της και την συνόδευσαν με όργανα στην εκκλησία. Η χάλκινη Ολυμπιονίκης μάλιστα μεταφέρθηκε με άμαξα και την ακολουθούσαν οι συναθλήτριές της.
Τα κορίτσια συνέχισαν να φωτογραφίζουν τη φίλη και συναθλήτριά τους και στην εκκλησία, με την Κλέλια Πανταζή και την αρχηγό της λαμπερής ομάδας Ειρήνη Αϊνδιλή να ανεβάζουν φωτογραφίες στα social media!


















