Η Hyundai λανσάρει λιμουζίνα

Η Hyundai λανσάρει λιμουζίνα
20 Δεκεμβρίου 2015, 18:44
A+ A-
Με τα σήματα της Genesis

Η Genesis απέκτησε μερική ανεξαρτησία από τη Hyundai (όπως η DS από τη Citroen) και λανσάρει το πρώτο της μοντέλο. Το G90 αποτελεί τη ναυαρχίδα της Genesis, τόσο από πλευράς μεγέθους όσο και εξοπλισμού.

To μεγάλο Genesis φθάνει σε μήκος τα 5,2 m. και έχει μεταξόνιο 3,16 m. Θα τοποθετηθεί απέναντι σε λιμουζίνες με κύρος όπως η Mercedes S-Class, η BMW 7 Series και το Audi A8, αλλά και το νέο μοντέλο της Volvo, το S90.

Στη λίστα με τα ηλεκτρονικά του συστήματα περιλαμβάνονται πιλότος ημι-αυτόνομης οδήγησης στους δρόμους ταχείας κυκλοφορίας, έξυπνο Cruise Control και υποβοήθηση παραμονής στη λωρίδα κυκλοφορίας.

 

Ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί στην άνεση που προσφέρουν τα τέσσερα καθίσματα, όπως επίσης στο φιλτράρισμα των θορύβων που περνούν στην καμπίνα των επιβατών.

Επιστροφή