Πανελλήνιο πρωτάθλημα τένις στη Χαλκίδα
9 Δεκεμβρίου 2015, 11:37


Διαβάστε όλους τους νικητές, ανάμεσα στους οποίους βρίσκονται και αρκετοί Χαλκιδέοι.
Με οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία διεξήχθη από την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου μέχρι και την Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου το Πρωτάθλημα Τένις MASTER JUNIORS 2015, στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Αντισφαίρισης Χαλκίδας .
Στο πρωτάθλημα, το οποίο ανατέθηκε από τη ΕΦΟΑ στον ΟΑΧ για τρίτη συνεχόμενη χρονιά και αποτελεί την κορυφαία διοργάνωση της χρονιάς, συμμετείχαν οι 8 καλύτεροι τενίστες στην Ελλάδα στις κατηγορίες 12 - 14 - 16 και 18 ετών αγόρια και κορίτσια.
Τις απονομές των επάθλων στους νικητές και νικήτριες έκαναν ο Δήμαρχος Χαλκιδέων Χρήστος Παγώνης , το μέλος του Δ.Σ. της ΕΦΟΑ Γεώργιος Καραμάνης, ο Πρόεδρος του ΟΑΧ Γρηγόρης Δάσκος και μέλη του Δ.Σ. του ΟΑΧ.Οι νικητές ανά κατηγορία φαίνονται στον παρακάτω πίνακα:

