Συνελήφθη 38χρονος για διακίνηση και καλλιέργεια ναρκωτικών
Συνελήφθη, το μεσημέρι της Δευτέρας 7 Δεκεμβρίου στη Λαμία, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, ένας 38χρονος Έλληνας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για διακίνηση και καλλιέργεια ναρκωτικών.
Ειδικότερα οι αστυνομικοί, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση - αξιοποίηση στοιχείων, σχετικά με διακίνηση ναρκωτικών ουσιών από τον 38χρονο, εντόπισαν αυτόν να οδηγεί Ι.Χ. αυτοκίνητο σε περιοχή της Λαμίας και σε έλεγχο που διενήργησαν, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, βάρους 2,1 γραμμαρίων.
Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του, με την συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών, στην περιοχή του Καινούργιου Καμένων Βούρλων Φθιώτιδας, αλλά και σε αποθήκη, δίπλα στο σπίτι του, στην οποία είχε δημιουργήσει αυτοσχέδια εγκατάσταση καλλιέργειας κάνναβης.
Στο σπίτι και στην αποθήκη βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν πλήθος νάιλον και χάρτινων συσκευασιών, οι οποίες περιείχαν 1.571,2 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης (φούντα και φυτικά αποσπάσματα).
Επίσης ένα δενδρύλλιο κάνναβης, σε κατάσταση αποξήρανσης, ύψους 60 εκατοστών, μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, ένας προβολέας και ένα αερόθερμο, αλουμινόχαρτο περιτυλίγματος, με το οποίο είχε τυλίξει τους τοίχους της αποθήκης, δύο σακούλες με λίπασμα και ένα κινητό τηλέφωνο.
Την έρευνα και το προανακριτικό έργο διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.