Κέντρο μηχανοκίνητου αθλητισμού θέλει να κάνει τη Χαλκίδα ο Δήμαρχος

Κέντρο μηχανοκίνητου αθλητισμού θέλει να κάνει τη Χαλκίδα ο Δήμαρχος
8 Δεκεμβρίου 2015, 20:44
A+ A-
Πραγματοποιήθηκε η πρώτη σύσκεψη για το θέμα (φωτό).

Το ενδεχόμενο να αποτελέσει η περιοχή της Χαλκίδας μεγάλο κέντρο για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, εξετάστηκε σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου στο Δημαρχείο, παρουσία του Δημάρχου Χρήστου Παγώνη, συνεργατών του, αλλά και ειδικών του αυτοκινήτου και της μοτοσυκλέτας .

Συγκεκριμένα παρευρέθησαν εκπρόσωποι της ΔΑΕΠΕΧ  και τον ΔΟΑΠΠΕΧ και ακόμη ο Θανάσης Παπαθεοδώρου, που σχεδίασε την πίστα αυτοκινήτου της Δραπετσώνας και ο οδηγός αυτοκινήτων και δημοσιογράφος Στράτος Φωτεινέλης

Συζητήθηκε κυρίως το ενδεχόμενο να δημιουργηθεί στη Χαλκίδα μεγάλη πίστα αυτοκινήτου, αφού η πορεία του αθλήματος στην Ελλάδα είναι εντυπωσιακή. Όπως επεσήμανε ο Δήμαρχος, θεωρείται πλεονέκτημα το γεγονός ότι η Χαλκίδα γειτνιάζει με την πρωτεύουσα της χώρας, την Αθήνα των 5 εκ. κατοίκων και ακόμη ότι η περιοχή έχει υποδομές σε ξενοδοχεία κλπ.

Αυτή ήταν η πρώτη συζήτηση επί του θέματος και θα ακολουθήσουν και άλλες σε πιο συγκεκριμένη βάση, ως προς τις χρηματοδοτήσεις των έργων κ.α. 

Επιστροφή