Σεμινάριο για το θεατρικό παιχνίδι
Ο Δημοτικός Οργανισμός Παιδείας, Προστασίας και Αλληλεγγύης Χαλκίδας (Δ.Ο.Π.Π.Α.Χ. ) διοργανώνει σεμινάριο θεατρικού παιχνιδιού για το προσωπικό των Παιδικών Σταθμών του Νομικού Προσώπου.
Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου, στις 9:30 το βράδυ, στον Α΄ Παιδικό Σταθμό Χαλκίδας (Μονής Ερίων) από το Εργαστήρι Πολιτιστικής Εκπαίδευσης « Σχολείο Παιχνιδιού» .
Στο πρώτο μέρος του σεμιναρίου (θεατρικό) οι συμμετέχοντες θα προσεγγίσουν το θεατρικό παιχνίδι ως εμψυχωτική και καλλιτεχνική διαδικασία, με εισηγήτρια την Μαντώ Κουρετζή.
Στο δεύτερο μέρος (βιωματικό) το εργαστήρι θα διαπραγματευτεί το θέμα της ενότητας της επικοινωνίας , της αποδοχής και της δημόσιας του «Εμείς- Μαζί».

















