Σεμινάρια κατάρτισης σε θέματα υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων

Σεμινάρια κατάρτισης σε θέματα υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων
21 Νοεμβρίου 2015, 16:12
A+ A-
Διεξάγονται αυτή την περίοδο από το Επιμελητήριο Εύβοιας.      
Το Επιμελητήριο Εύβοιαςεπενδύοντας στην αύξηση της ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων μέσω και της κατάρτισης των επαγγελματιών και των στελεχών, διεξάγει αυτή την περίοδο, σεμινάρια σε θέματα υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων (ΕΦΕΤ) και τεχνικών ασφαλείας, υλοποιώντας ακόμη 10 προγράμματα, 3 εκ των οποίων στην Βόρειο Εύβοια και 7 στην Χαλκίδα.

Βασικός σκοπός των Σεμιναρίων τεχνικών ασφαλείας είναι να αποκτήσουν οι καταρτιζόμενοι τις απαραίτητες γνώσεις σχετικά με τις υποχρεώσεις του εργοδότη και των εργαζομένων για τις ασφαλείς συνθήκες εργασίας, την ελαχιστοποίηση του επαγγελματικού κινδύνου, την ανάλυση και καταγραφή των εργατικών ατυχημάτων, την αντιμετώπιση των βλαπτικών παραγόντων κ.α.

Τα Σεμινάρια Τεχνικών Ασφαλείας αφορούν όλους τους εργοδότες, αφού προβλέπεται από την κείμενη νομοθεσία ο κάθε εργοδότης που απασχολεί εργαζομένους, να διαθέτει υπεύθυνο για την ασφάλεια και υγεία των εργαζομένων στο χώρο εργασίας.

Μετά την επιτυχή παρακολούθησή τους, οι καταρτιζόμενοι θα είναι σε θέση να ασκήσουν με επιτυχία τον πολυδιάστατο ρόλο του Τεχνικού Ασφαλείας.  εφοδιασμένοι με τα απαραίτητα θεωρητικά εργαλεία αλλά και με συγκεκριμένες πρακτικές εφαρμογές.

Στο πλαίσιο υλοποίησης των προγραμμάτων κατάρτισης σε θέματα υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων (ΕΦΕΤ), την Δευτέρα 23 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθούν εξετάσεις στο 2ο όροφο του Επιμελητηρίου, για όσους έχουν ολοκληρώσει τον κύκλο των σεμιναρίων.  

Για περισσότερες πληροφορίες για τα σεμινάρια που διεξάγει το Επιμελητήριο μπορείτε να απευθύνεστε στον υπεύθυνο εκπαίδευσης Κοκκάλα Νικόλαο  στα τηλέφωνα 2221086452 και 2221023510

 

Επιστροφή