ΧΑΛΚΙΔΑ: Δύο τσαντάκηδες έστειλαν στο Νοσοκομείο ηλικιωμένη γυναίκα

ΧΑΛΚΙΔΑ: Δύο τσαντάκηδες έστειλαν στο Νοσοκομείο ηλικιωμένη γυναίκα
8 Νοεμβρίου 2015, 14:15
A+ A-
Της άρπαξαν την τσάντα και την τραυμάτισαν.

Που να φανταστεί όταν βγήκε από το σπίτι της στη Χαλκίδα, το απόγευμα της Παρασκευής 6 Νοεμβρίου, ότι θα ζήσει έναν εφιάλτη 71χρονη γυναίκα, η οποία έπεσε θύμα ληστείας και ξυλοδαρμού, με αποτέλεσμα να καταλήξει στο Νοσοκομείο!

Η άτυχη γυναίκα βάδιζε αμέριμνη στο δρόμο, σε περιοχή της Χαλκίδας, όταν ξαφνικά δύο άγνωστοι δράστες της επιτέθηκαν αιφνιδιαστικά και με την χρήση σωματικής βίας της άρπαξαν τη τσάντα, η οποία περιείχε χρηματικό ποσό και διάφορα προσωπικά της έγγραφα και αντικείμενα.

Η σφοδρότητα της επίθεσης ήταν τέτοια ώστε η 71χρονη γυναίκα μετέβη στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, προκειμένου να της παρασχεθεί η απαραίτητη ιατρική φροντίδα. Την προανάκριση, για την συγκεκριμένη υπόθεση, διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, αστυνομικοί του οποίου ψάχνουν να βρουν τους δύο θρασύτατους τσαντάκηδες.

Επιστροφή