ΣΠΑΘΑΡΙ/ΚΑΛΥΒΙΑ: Έριξαν τέσσερις κεραυνούς ...στον Αγιο

ΣΠΑΘΑΡΙ/ΚΑΛΥΒΙΑ: Έριξαν τέσσερις κεραυνούς ...στον Αγιο
4 Νοεμβρίου 2015, 18:34
A+ A-
Ισοπαλία στον αγώνα Σταυρός-Αστερας Δροσιάς

Δυο αγώνες που είχαν διακοπεί λόγω ...κεραυνών για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος Γ' κατηγορίας συνεχίστηκαν σήμερα και έληξαν με ...κεραυνοβόλα νίκη του Κεραυνού Σπαθαρίου/Καλυβίων επί του ΑΟ Αγιου με 4-2, ενώ ισόπαλο χωρις γκολ έληξε το ματς Σταυρός-Αστερας Δροσιάς.

Ο πρώτος αγώνας είχε διακοπεί στο 20' και ...εννιά λεπτά μετά την επανέναρξή του από τον κ. Δάλλα ο Κ. Δημουλάκης άνοιξε το σκορ για τον Αγιο, για να ακολουθήσουν μέσα σε 20 λεπτά τέσσερις ...κεραυνοί από τους γηπεδούχους που πέτυχαν γκολ στο 36' με τον Β. Καρατζά, στο 46' με τον Γ. Ευσταθίου, στο 50' με τον Δ. Μαναρίτσα και στο 55' με τον Μ. Ευσταθίου. Ο Α. ΑΣτεργίου στο 77' απλά μείωσε για τον Αγιο το σκορ σε 4-2.

Στο γήπεδο Σταυρού η τοπική ομάδα αντιμετώπισε τον Αστέρα Δροσιάς για άλλα 45 λεπτά αφου ο αγώνας είχε διακοπει στο ημίχρονο λόγω καταρρακτώδους βροχής ...μετά κεραυνών. καμια ομάδα δεν μπόρεσε να πετύχει γκολ όπως είχε γίνει και στο άλλο μισό του αγώνα και το ματς έληξε χωρίς σκορ (0-0)

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ ΤΗΣ Γ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΕΔΩ


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ
ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ-ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Επιστροφή