Σημαντική αποχώρηση από το Κάτω Παρτάλι
Αποχώρηση σοκ από το Κάτω Παρτάλι! Η τηλεοπτική σειρά που το κοινό αγάπησε πολύ και της χάρισε μεγάλα νούμερα τηλεθέασης έρχεται και φέτος στις οθόνες μας, αλλά με την απουσία βασικού συντελεστή, που θα δυσαρεστήσει το κοινό.
Ενδεχομένως το μυαλό σας πηγαίνει στον Γιάννη Τσιμιτσέλη, ο οποίος- ως γνωστό- θα είναι το καινούργιο πρόσωπο στη σειρά του ALPHA «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», ωστόσο δεν θα είναι αυτός ο μεγάλος απών.
Η αποχώρηση που θα συζητηθεί θα είναι της Νάντιας Κοντογεώργη, της εκκεντρικής "Βίβιαν" της σειράς, η οποία αποχωρεί από την σειρά, μιας και όπως αναφέρει ο Γρηγόρης Μελάς, την περίοδο των γυρισμάτων της σειράς θα κάνει καθημερινές πρόβες για τη θεατρική παράσταση «Όπερα της πεντάρας» και είναι αδύνατον να είναι και στα καθημερινά γυρίσματα.
Επιθυμία στελεχών του σταθμού είναι η «Βίβιαν» να επανέλθει στη σειρά, έστω και για λίγα επεισόδια, όταν ανέβει τον Φεβρουάριο η παράσταση στο θέατρο «Παλλάς», όμως φαίνεται ότι υπάρχουν και οικονομικές διαφορές μεταξύ των δύο πλευρών, οι οποίες στέκονται εμπόδιο στη συνεργασία.




















