Γιατί...ντύθηκε το playboy

Γιατί...ντύθηκε το playboy
26 Οκτωβρίου 2015, 13:45
A+ A-
Τέλος εποχής για το γυμνό στο περιοδικό.
Η τεχνολογία έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας. Μέσα από το διαδίκυτο μπορεί κανείς να δει εντελώς δωρεάν ό,τι επιθυμεί. Ετσι, ...θύμα της έπεσε και το
διασημότερο ανδρικό περιοδικό playboy, η διοίκηση του οποίου ανακοίνωσε ότι θα σταματήσει τη δημοσίευση γυμνών φωτογραφιών γυναικών, αφού οι πωλήσεις του περιοδικού έχουν πέσει κατά χιλιάδες.

Οπως ανακοίνωσε ο διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου Επιχειρήσεων Playboy Σκοτ Φλάντερς «είσαι πλέον ένα κλικ μακριά από οποιαδήποτε σεξουαλική πράξη μπορεί να φανταστεί κανείς, δωρεάν. Οι γυμνές φωτογραφίες είναι πλέον εντελώς ξεπερασμένες». Αποφασίστηκε λοιπόν να καταργηθεί το απόλυτο γυμνό, αλλά να συνεχιστεί η δημοσίευση φωτογραφιών γυναικών σε προκλητικές πόζες.

• Το πρώτο τεύχος του «Playboy» εκδόθηκε το Δεκέμβριο του 1953 με μια σέξι φωτογραφία της Μέρλιν Μονρό στο εξώφυλλό του και από τότε αποτελούσε το πιο ...πονηρό περιοδικό όλων των εποχών με ...τρελές πωλήσεις ανά τον κόσμο.


Επιστροφή