Η ξανθιά καλλονή βρέθηκε νεκρή στο φωταγωγό

Η ξανθιά καλλονή βρέθηκε νεκρή στο φωταγωγό
6 Οκτωβρίου 2015, 19:40
A+ A-
Τραγικός επίλογος την εξαφάνιση της φοιτήτριας Μαρίας Νταλιάνη.

Με τον πλέον τραγικό τρόπο μπήκε ο επίλογος στην υπόθεση εξαφάνισης της 21χρονης καλλονής φοιτήτριας από το Παγκράτι, Μαρίας Νταλιάνη, η δήλωση εξαφάνισης της οποίας έγινε από τους γονείς της στην Αστυνομία, πριν μία εβδομάδα και συγκεκριμένα την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου.

Η κοπέλα εντοπίστηκε δυστυχώς νεκρή στον φωταγωγό του ακάλυπτου χώρου της πολυκατοικίας που έμενε με τους γονείς της, το βράδυ της Δευτέρας 5 Οκτωβρίου. Το σώμα της έφερε μοιραίες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και συντριπτικά κατάγματα και μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία για νεκροψία-νεκροτομή.

Μαρτυρίες από το στενό της φιλικό και συγγενικό περιβάλλον έκαναν λόγο για έντονη μελαγχολία που περνούσε το τελευταίο χρονικό διάστημα το κορίτσι, η οποία ενδεχομένως να οφείλεται σε ερωτική απογοήτευση.

Από την Αστυνομία εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα με κύριο αυτό της αυτοχειρίας.

Επιστροφή