Ο Χρήστος Παγώνης εκφράζει την οδύνη του για τον Βαγγέλη Καντούρο

Ο Χρήστος Παγώνης εκφράζει την οδύνη του για τον Βαγγέλη Καντούρο
29 Σεπτεμβρίου 2015, 12:18
A+ A-
Πρόκειται για τον άτυχο Χαλκιδέο που έχασε τη ζωή του στη νησίδα, στο Πάρκο Ελευθερίας. 

Ο Δήμαρχος Χαλκιδέων Χρήστος Παγώνης αισθάνθηκε την ανάγκη να εκφράσει την οδύνη του για το θάνατο του 38χρονου Χαλκιδέου Βαγγέλη Καντούρου, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο ατύχημα, στη νησίδα που κατασκευάστηκε πρόσφατα από το Δήμο στο Πάρκο Ελευθερίας ( διαβάστε εδώ την είδηση).

Η σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε ο Δήμος έχει ως εξής:

«Ο Δήμαρχος Χαλκιδέων Χρήστος Παγώνης εκφράζει τη βαθιά και ειλικρινή του οδύνη για τον άδικο χαμό του συμπολίτη μας Βαγγέλη Αθαν. Καντούρου, σε τροχαίο ατύχημα στην περιοχή του Πάρκου Ελευθερίας, το Σάββατο 26/9/2015.

Οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Χαλκιδέων συνδράμουν με όλα τα διαθέσιμα μέσα τις προσπάθειες του Τμήματος Τροχαίας Χαλκίδας, προκειμένου να διαλευκανθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το μοιραίο ατύχημα.

Στην οικογένεια του εκλιπόντος εκφράζονται τα θερμότερα συλλυπητήρια.»

Επιστροφή