Ιδιαίτερα μαθήματα σεξ από 30χρονη καθηγήτρια σε ανήλικο μαθητή
Μία 30χρονη καθηγήτρια σε σχολείο του Μάντσεστερ αποδείχτηκε ...αχαλίνωτη, αφού μεταξύ των άλλων μαθημάτων παρέδιδε και ...ιδιαίτερα μαθήματα σεξ σε ανήλικο μαθητή, ο οποίος φυσικά τα δεχόταν με ευχαρίστηση.
Πρόκειται για την Καρολάιν Μπέριμνα, η οποία μόνη της ομολόγησε ότι, ενώ δίδασκε στο Abraham Moss Community School, είχε ερωτική σχέση με αγόρι κάτω των 16 ετών, ο οποίος ήταν και μαθητής της.
Μάλιστα η νεαρή καθηγήτρια, περιέγραψε και λεπτομέρειες για το είδος των σεξουαλικών επαφών που είχε. Η υπόθεση της Μπέριμα έφθασε στις δικαστικές αίθουσες της Μεγάλης Βρετανίας, με το δικαστή να της επιβάλει τελικά διετή ποινή φυλάκισης με αναστολή, πρόστιμο 100 δολαρίων και συμπλήρωση 250 ωρών κοινωνικής εργασίας.
Και να φανταστείτε ότι δεν ήταν καθηγήτρια στο μάθημα σεξουαλικής αγωγής....